Made In Belgium Icon

Een eigentijds Belgisch ​premium merk.

leverancier ​van ​kattengeluk

Wij brengen het ​jachtinstinct van elke ​kat tot leven. Beloofd.


Dagelijks maken wij de beste ​kattenspeeltjes in de Benelux die in ​samenspraak met kattenexperts zijn ​vervaardigd. Wij zijn trots op het merk en ​dat vertaalt zich dagelijks in ons streven ​naar een volwaardig premium product.

jumping cat
young cat playing

Een volledig ​handgemaakt ​assortiment dat bij alle ​katten werkt.


We horen het vaak, katten die 'te oud' zijn om te spelen, of ​te lui of gewoon angstig. Het assortiment van Tabby Tijger ​kattenhengels laat oude katten zich opnieuw jong voelen, ​luie katten opnieuw sportief en angstige katten, daar ​maken we tijgers van.

We gebruiken voor de Tabby Tijger

speeltjes zo weinig mogelijk gekleurde veertjes.

In uitzonderlijke gevallen maken we gebruik van ​kleurstoffen op plantaardige basis – zonder zware metalen ​en andere giftige bestanddelen die je helaas vaak in de ​meeste speeltjes terug kan vinden. Werken op plantaardige ​basis maakt het kleurproces wel veel moeilijker. Het ​resultaat is ook afhankelijk van de biologische structuur van ​de pluimen. En die kan verschillen naargelang de toestand ​van de vogels wanneer we hun pluimen verzamelen, de tijd ​van het jaar, hun voeding enz.


Daarom zal je in 99% van de gevallen meestal de natuurlijke ​kleuren terug vinden in onze speeltjes.


Word

verkooppunt

Contact

Tabby Tijger BV

Heidestraat 3

2950 Kapellen

België

Wil je mee je schouders zetten onder Tabby ​Tijger en als fysieke winkel of ​dierenartspraktijk je onderscheiden met een ​premium handgemaakt natuurlijk ​assortiment?

Meld je aan en draag bij aan het versterken ​van het welzijn van kat en kitten.

klantendienst:

+32 3 645 90 06

klantendienst(at)tabbytijger.be