Kruiden waar katten écht
van genieten.

Als alleen het beste voor uw katten goed genoeg is, dan bieden we met NipNaps het meest kwalitatieve kattenkruid, valeriaan en matatabi aan dat vandaag beschikbaar is. Het is steeds verpakt in luchtdichte glazen potjes, zodat de geur bewaard blijft en het kattenkruid zich niet op termijn gaat mengen met de geur van de plastic verpakking zoals dat in de meeste gevallen wordt aangeboden. Bovendien zijn de potjes makkelijk afsluitbaar.

Het kattenkruid werd geoogst tijdens de piek van het seizoen en zorgvuldig vers verwerkt om een goede droging voor een ultieme potentie te garanderen. Je huistijger(s) zijn er gek op!

zuivere kruiden, tot op de graad.

NipNaps kattenkruiden bevatten geen chemicaliën of sprays en alleen gedroogde kippenmest wordt in het seizoen gebruikt om de biologische activiteit in de bodem te verhogen.

rechtstreeks van het veld.

NipNaps kruiden worden rechstreeks na de oogst verwerkt  en verzonden. Ongeveer 4 dagen na oogst worden ze verpakt in onze glazen potjes. 

NipNaps assortiment

NipNaps is een puur Belgische merk van kwaliteitsvolle en organische kattenkruiden. 
Van catnip  tot matatabi, van valeriaan tot tijgermix. Onze kruiden worden verwerkt in speeltjes, maar zijn ook verkrijgbaar in kleine doseringen waar jezelf mee aan de slag kan.